A svájci származású de Clars, egy speciális, az arcbőr öregedését gátló kozmetikai termékcsalád.


A de Clars létrehozásában bőrgyógyászok, biológusok és genetikusok vettek részt. Az innovatív biotechnológiai kutatás és fejlesztés, valamint a természetes összetevők ötvözésének eredménye egy olyan, az arcbőr öregedését gátló termékcsalád lett, amelynek a felületes szemlélő számára csak a klinikai lézeres kezelés és kozmetikai injekciók lehetnek alternatívái.

A  "de Clars" fantázia név szimbolizálja azokat a hölgyeket, akik hosszabb távon is szeretnék megőrizni bőrük természetes szépségét. Ezzel a céllal alapította a márkát 2009-ben Judit Huber Svájcban . A de Clars olyan egyedülálló termékcsalád, amely emeli a bőr kollagén szintjét, egyúttal semlegesíti a bőrben felhalmozódott káros szabad gyököket.
Egy új dimenzió nyitott meg ez a termék a kozmetikumok széles palettáján, mivel a sejtmegújító anyagok hatására példátlan módon nyerik vissza a bőrsejtek fiatalságukat.

A de Clars hatékonyan szünteti meg a bőr felszínén megjelenő ráncokat, és az oxidáció miatt megváltozott bőr-tónust is regenerálja, minden bőrtípus esetén. Ezáltal a de Clars-el kezelt arcbőr visszanyeri frissességét, selymességét, rugalmasságát!
WYSIWYG Web Builder
copyright impressum newsletter facts site map press