Lift Infusion Face Serum                  
30mlInfúziós arc szérum

Ez a szérum magas koncentrációban tartalmaz olyan növényi hormonokat és más, a bőr öregedését gátló aktív összetevőket, amelyek egyesíti azok azonnali és a tartós hatását. Ez a legfontosabb lépés, az öregedő, vagy rugalmasságát elvesztő bőr gondozásához.
Már a szérum első alkalmazását követően érzékelhető, hogy a bőrfelszín színezete megváltozik, ragyogóbbá válik, látszik rajta a vitalitás és frissesség, a bőr tónusa fényesebb, fiatalabb és izzóbb lesz
.
WYSIWYG Web Builder
copyright impressum newsletter facts site map press
Acmella oleracea
A Jambu növény Észak-Brazíliából származik. Már régóta ismert gyulladáscsökkentő hatása. Az utóbbi időben egyre nagyobb a jelentősége a kozmetikai iparban. Az egyik összetevője ellazítja a mimikai izmokat, ezáltal a bőr simábbnak tűnik, lazább és fiatalosabb, szinte könnyed, természetes "Botox" hatást okoz. A liposzómás beágyazás pedig tovább fokozza ezt a hatást.

Cerasome oxigén
Energiát ad a bőrnek azáltal, hogy serkenti a bőr mélyebb rétegeinek az oxigénellátását. Emellett elősegíti a kollagén képződését és támogatja a transz-epidermális vízháztartást.

Trifolium pratense (vörös lóhere)
A belőle kivont ösztrogén egy olyan növényi hormon, ami szerkezetében megfelel az emberi szervezet saját ösztrogén hormonának. Alkalmazásával a bőr hatékonyabban megtartja a vizet, és segíti a kollagén és hyaluronsav koncentrációjának emelését, ezáltal a pigmentáció és a kitágult vagy megpattant erek eltűnnek. A vörös lóhere kivonat kiváló serkentőszer, kisimítja a bőrt, elősegíti a sejtek regenerálódását, így a bőr láthatóan frissebb és fiatalosabb megjelenést mutat.

Ceramid
Új összetevő a bőrazonos ceramid, amely erősíti a felső bőrréteg védelmi funkcióját, és segíti a bőr mélyebb rétegeiben elraktározni az oxigént.Ruscus aculeatus: A Stechmyrte néven ismert gyógynövény hatása ősidők óta ismert. Erősíti az érfalaat, segíti a vérkeringést. További hasznos másodlagos anyagcseretermékek a szaponinok és a alkaloid sparteine, amelyek serkentik a kollagén-szintézist és felgyorsítják a méreganyagok eltávozását a bőrsejtekből.

Ectoine
Egy érdekes anyag, amely megvéd a szélsőséges körülmények között is túlélő baktériumoktól. Az Ectoine jelentős sejt védő hatással rendelkezik, emellett szabályozza a sejtek vízháztartását, ezáltal megakadályozza a sejtek kiszáradását.CHF 115 / EURO 72 /
HUF 19.800