A de Clars, a termékeiben is megjelenő innováció elkötelezettje, ahogy az egy magas minőségi szintet képviselő svájci vállalattól joggal elvárható.

A kozmetikum család aktív összetevői

A de Clars-nél, csak magas hatóanyag koncentrációjú, kiemelkedő minőségű termékeket gyártunk. Termékeink 4-5-ször több aktív hatóanyagot tartalmaznak, mint a piacon jelenlevő más kozmetikumok. Ennek köszönhetően termékeink hatékonyak, valós és láthatóan gyors eredmény érhető el használatukkal.

A de Clars termékekben alkalmazott hatóanyagok bőrre gyakorolt kedvező hatását, mélyreható egészségügyi ismeretekre alapozott tudományos eredmények képezik.

A de Clars termékeiben alkalmazott anyagok hipoallergének. Cégünk elkötelezte magát, hogy csak olyan aktív hatóanyagokat használ, melyek eleget tesznek a legmagasabb minőségi elvárásoknak is. A de Clars termékek ezen előírások betartásának köszönhetően nem csak kímélik a bőrt, de garantálják a gyors és látható eredményeket is.

Termékeinket a forgalomba hozatal előtt bőrgyógyászok tesztelték.
Az alapos bőrgyógyászati vizsgálatok eredményeként kijelenthető, hogy a de Clars termékei biztonságosak és rendkívül hatékonyak, amit annak, a fejlesztés során szabadalmaztatott technológiának köszönhetünk, mely révén termékeink aktív összetevői sejt szinten fejtik ki hatásukat.

Cégünk központja Luzernben, Svájcban található.
WYSIWYG Web Builder
copyright impressum newsletter facts site map press