Instant Lifting Mask                        
50ml

Instant Lifting Mask

Ez a maszk rugalmas és fiatalos bőrt varázsol az arcra. Tartósan segíti a bőr leaglsó rétegeiben is a víz megkötését. Használata után azonnal látható, ahogy a bőr friss, selymes, ragyogó és revitalizált. Hatására kisimulmnak a ráncok, miközben erősíti a bőr szerkezetét, javítja rugalmasságát.
WYSIWYG Web Builder
copyright impressum newsletter facts site map press
Centella Asiatica
Etno-botanikusok kedvenc összetevője a Centella Asiatica. Feszesítő és regeneráló hatása miatt gyakran használják öregedés gátló kozmetikai termékeknél. Gazdagon tartalmaz illóolajat, aminosavakat, zsírsavakat és ásványi sókat, amelyek védik a bőrt, a bakteriális fertőzésekkel szemben és növelik a kollagén képződést, ezáltal a kötőszövet regenerálódását.

Dakaline
(Anogeissus leiocarpus - egy afrikai fa kivonata)
Serkenti a kollagén-szintézist, elősegíti a C-vitamin felszívódását, erősíti a sejtek védelmét biztosító antioxidánsok tulajdonságait, védelmet nyújt a kollagén és elasztin rostokat lebontó enzimekkel (metalloproteinase) szemben

Panthenol
Elsődlegesen gyulladáscsökkentő hatású, így gátolja a viszketést és serkenti a hámképződést. Hidratáló hatása révén javítja a bőr nedvesség tároló képességét, így a száraz bőr rugalmasságát is.

Allantoin
Nyugtató hatású alkotóelem, ami hosszan fejti ki a bőr felső rétegére a kedvező hatását, így a bőrfelszíne puha és selymes lesz.
A laboratóriumi tesztek kimutatták, hogy lágyító hatása a szarurétegre ötször akkora, mint a karbamidnak. Az Allantoin is növeli a bőt nedvesség megtartó képességét.

Co-Q10 enzim
A nádcukor fermentációja során keletkező anyag a koenzim, amelynek nagy szerepe van a különböző biokémiai folyamatokban. Ez egy hatékony gyökfogó, ami stimulálja a sejtek anyagcseréjét. A Co-Q10 enzim a kezelés megkezdését követő öt hét elteltével jelentősen csökkenti a ráncokat a bőrön.


Acerola (Malpighia glabra / punicifolia)
A nyugat-indiai cseresznye - amellett, hogy igen magas a C-vitamin tartalma - több fontos másodlagos növényi anyagot is tartalmaz. A természetben egyedülálló összetétele miatt az acerola por antioxidáns (cytoprotective) hatása lényegesen magasabb, mint a mesterségesen előállított aszkorbinsavnak. A C-vitamin, mint antioxidáns véd a káros környezeti hatásoktól.

Avokádó olaj
Akár 85%-ban is tartalmaz értékes telítetlen zsírsavakat, főleg palmetint, olajsavat és linolsavat, emellett gazdag E-vitaminban. Mivel olajban gazdag, ezért jól alkalmazható a bőr kezelésére, mert könnyen és gyorsan felszívódik. Különösen javasolt törékeny, száraz és érett bőrre, hogy az képes legyen több nedvességet befogadni.

Jojoba olaj
Zsírsav tartalma miatt a jojoba olaj ápolja, védi és kisimítja a bőrt, növeli vízmegtartó képességét. Tartalmaz gyulladáscsökkentő anyagot is, valamint sok A-vitamin és E-vitamint, ami természetes napvédő faktor. Jojoba olaj képes növelni a bőr rugalmasságát, a nedvesség megkötő tulajdonsága miatt különösen az érett és nagyon száraz bőr esetén bír kiváló hatással.

Ligetszépe olaj (Oenothera biennis)
A ligetszépe olajat a növény magjából vonják ki, ami 20%-ban tartalmaz gamma linolénsavat. Ennek a hatóanyagnak régóta ismert az érzékeny bőrt nyugtató, regeneráló és a vízvesztést jelentősen csökkenthető hatása .

Shea vaj
Erős tisztító és bőrpuhító hatású, így jól kezelhetők vele a különböző bőrhegek. A shea vaj és az Allantoin együttesen hatékonyan támogatja a kisebb bőrsérülések és a bőrgyulladás gyógyulását.

CHF 125 / EURO 79 /
HUF 21.000